Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Sinco ter Maat,De Doop
  • Sinco ter Maat,De Doop
Sinco ter Maat,De Doop
De Doop
betekenis en historisch perspectief
€ 12.50
Levertijd: 2 tot 3 werkdagenSinco ter Maat (1950) afkomstig uit de Christelijk Gereformeerde Kerk, had als kind al het verlangen zendeling te worden om de wereld te laten weten dat God onze Schepper ons wil redden door Jezus Christus. Na zijn studie Soil Science & Fertiliy was hij als landbouwkundig ingenieur betrokken bij diverse internationale zendingsprojecten. Onderwijs geven en lesmateriaal ontwikkelen, beide op landbouw- en Bijbelgebied, bleek hem in het bloed te zitten.

In 2018 werd Sinco gevraagd een toelichting op de doop te schrijven voor volwassen doopkandidaten. De Doop geeft antwoorden op vragen als ‘Ik ben als kind gedoopt en heb belijdenis gedaan, moet ik me nu nog als volwassene laten dopen?’ en het belicht de doop vanuit een historische context. Het boek is volgens Sinco ‘een poging’ want hoe zouden wij ooit in staat zijn Gods plan in onze woorden toe te lichten?

De Doop is een bemoediging voor mensen die tot geloof zijn gekomen en zich willen laten dopen en een eerbetoon aan God die ons in Zijn grote liefde wil aannemen als Zijn kinderen in Jezus Christus.Extra informatie:

Paperback / softback
114 pagina's
Januari 2022
145 gram
202 x 126 x 8 mm
EAN: 9798757520629
Katman Publishing

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen