Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Kees van Ekris,Moderne profeten
  • Kees van Ekris,Moderne profeten
Kees van Ekris,Moderne profeten
Moderne profeten
€ 24.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenWat is wijsheid in deze gistende tijd, waarin zoveel in beweging is? Hoe kom je waarheid op het spoor? Welke stemmen vertrouwen we? Acht moderne profeten uit de recente christelijke traditie wijzen ons de weg. Ze leefden allemaal in maatschappelijke crises. Hun leven had een geheim, een profetische kracht. Kunnen we daar de vinger op leggen: waar haalden ze het lef vandaan? Waarom zeiden ze wat ze zeiden, en deden ze wat ze deden?

Dit boek gaat in op de levens en inspiratiebronnen van de acht moderne, christelijke profeten: Martin Luther King, Frère Christian de Chergé, Desmond Tutu, Dorothy Day, Dietrich Bonhoeffer, Bisschop Muskens, Jacques Ellul en Angela Merkel. En je zult zien… waar zij voor streden is hier en nu nog nét zo relevant.
Het boek is gemaakt in samenwerking met de Evangelische Omroep en hoort bij de gelijknamige podcast. Dit boek bevat veel afbeeldingen en QR-codes met links naar filmpjes, en elk hoofdstuk bevat een extra boekje waarin je kennis maakt met de inspiratiebronnen van onze profeten.

Theoloog Kees van Ekris, die zowel het boek schreef als de podcast presenteert, nodigt je uit voor een gezamenlijke zoektocht. We hopen geestkracht en hoop bijeen te sprokkelen - voor de dagen waarin wij te leven hebben.


Extra informatie:

Hardback
208 pagina's
Met illustraties
Januari 2022
620 gram
250 x 180 x 20 mm
EAN: 9789460050633
Brandaan

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen