Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jeannet van Doorn, René van der Rijst, Berthe van Soest, Erik Jan Tillema,Ruimzinnig pionieren
  • Jeannet van Doorn, René van der Rijst, Berthe van Soest, Erik Jan Tillema,Ruimzinnig pionieren
Jeannet van Doorn, René van der Rijst, Berthe van Soest, Erik Jan Tillema,Ruimzinnig pionieren
Ruimzinnig pionieren
praktijkverhalen
€ 15.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenVan bezinningswandelingen en retraites tot samenkomsten in de kroeg: ruimzinnige pioniers verzinnen talloze nieuwe vormen om met geloof aan de slag te gaan. Waarom is het belangrijk om steeds weer iets nieuws uit te proberen? Wat drijft deze pioniers en hoe verhouden ze zich tot de traditionele vormen van kerk-zijn?
‘Ruimzinnig pionieren’ schetst een beeld van mensen die vanuit hun geloof iets nieuws beginnen, creatief omgaan met wat er al is en anderen uitdagen om woorden te zoeken voor datgene wat misschien niet te beschrijven valt. Deze mensen pionieren.
Wat voor invloed heeft pionieren op het eigen geloof? Hoe verandert het pionieren het beeld van de kerk? Wat hebben pioniers nodig om dit te doen en waar gaan ze beginnen? Deze en andere vragen komen aan bod. Praktijkverhalen kleuren het boek verder in.
‘Ruimzinnig pionieren’ is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe vormen, die vastlopen in de traditie of overstromen van de creativiteit. Dit boek is bedoeld voor mensen die staan te popelen om met anderen aan de slag te gaan. En natuurlijk voor iedereen die benieuwd is naar pionieren en zich afvraagt of het iets voor hem of haar is.Extra informatie:

Paperback / softback
100 pagina's
Met illustraties
Januari 2022
199 gram
211 x 149 x 14 mm
EAN: 9789493175594
Uitgeverij Van Warven

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen